Over ons

SOLAR TECHNOLOGY

ALTHUIZEN


Althuizen Solar Technology is op 7 februari 2011 opgericht door Niek Althuizen na zijn studie Automotive Engineering. Hij is gestart met een zonne-energie product te ontwerpen. Sinds 2012 is Geert Althuizen voor Althuizen Solar Technology begonnen met het aanbieden van zonnepaneel installaties.

U kunt bij Althuizen Solar Technology terecht voor:

  • 1. Zonnepaneel installaties:
  • We zijn een bekende en bekwame zonnepaneel leverancier voor particuliere en zakelijke klanten in de regio.

  • 2. Groothandel en partner.
  • Wij leveren complete systemen aan aanbieders over heel het land. Ook denken wij hierbij mee aan oplossing die uw klant nodig heeft. Vandaar dat veel waarde kunnen creëren voor bedrijven die zelf niet alle kennis in huis hebben

  • 3. Advisering bij grote en kleine projecten
Er zijn situaties waarbij u een zonne-energie expert aan uw zijde wilt hebben. Bijvoorbeeld bij het opstellen van een aanbesteding voor zonnepanelen, opzetten van een energie coöperatie, algemeen advies of haalbaarheidsberekeningen. Het kan daarbij waardevol zijn dit niet uw aanbieder is maar een onafhankelijke partij.

Daarnaast biedt Althuizen Solar Technology alle nodige kennis voor het zelf installeren van uw eigen zonnepanelen. Althuizen Solar Technology werkt samen met een gecertificeerde elektricien. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de installatie veilig en volledig volgens de regels verloopt. Maar ook na het aanschaffen en installeren kunt u bij ons terecht voor vragen, advies of hulp met uw installatie. Neem dus gerust contact met ons op!

Neem contact op